Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” projesi; Türkiye’deki küçük ve orta ölçekli işletmeler için geniş bir destek yelpazesi sunmaktadır. Bu destekler; ortaklıklar ve ağ oluşturma etkinlikleri, çok çeşitli eğitim kursları ve teklif ve sunum geliştirme konusunda yardımları içermektedir. Daha fazla bilgi için www.turkeyinh2020.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.
Bu programın bir parçası olarak, 12 Proje Yazma Eğitim Etkinliği serisinin sekizincisini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Etkinlik, Ufuk Avrupa EIC Hızlandırıcı’ya (EIC Accelerator) başvurmayı düşünen Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri (KOBİ’ler), spin-off firmaları, start-up’ları ve bireysel girişimcileri hedeflemektedir. Etkinlik, Hızlandırıcı (Accelerator) Programı için başvuru yapmak isteyen firmalara yönelik başvuru ve teklif gönderme süreci hakkında bilgilendirme amaçlıdır. Etkinlik ayrıca, EIC Hızlandırıcı’nın (EIC Accelerator) başvuru ve teklif sunma süreci için bir araç olan EIC Yapay Zeka Platformunu da (AI Platform) kapsayacaktır.
Bu etkinlikler normalde fiziki eğitimler şeklinde yapılır, ancak Covid kısıtlamaları nedeniyle çevrimiçi eğitim yapılmaktadır. Etkinlik 28 Nisan Çarşamba günü “Zoom” yazılımı kullanılarak 10:00’da başlayıp yaklaşık 2 saat sonra sona erecek şekilde canlı olarak yayınlanacaktır.
Etkinliğe katılım için lütfen aşağıdaki bağlantıyı kullanarak kaydolun:
https://docs.google.com/forms/d/1vrJ5xcoYy0eJ8hXta2HuEOkGF0Q_5bKV0Z79f_66smM
Avrupa Komisyonu’na herhangi bir başvurunun İngilizce yapılması gerekliliğinden ötürü; İngilizce olarak gerçekleşecek olan web semineri süresince, Türkçe olarak sorularınızı yöneltebilmeniz adına Türk uzmanlar da seminerde yer alacaklardır.
Etkinliğe katılımlarınızı bekliyoruz.
Bu etkinlik; Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk2020 Programı’nda Türkiye Faz -II.” Başlıklı ve Ana Yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu Teknik Destek Projesi dahilinde gerçekleştirilecektir.