Bursa Teknik Üniversitesi Innovation Hub Ön Kuluçka Merkezi programları kapsamında girişimcilik yolculuğunu sürdüren öğrencilere ve girişimci adaylarına yönelik olarak Bursateknopark ve Bursatto iş birliği ile düzenlenen “Kampüsten Ticarete: Kendi Yolunu Çizmek İsteyenler İçin Açık Sohbet” etkinliği gerçekleştirildi.
Bursateknopark/Bursatto Genel Müdürümüz Prof. Dr. Ayşe BEDELOĞLU’nun açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, girişimcilik yolunda ilerleyen girişimciler için bu tür buluşmaların önemli fırsatlar sunduğu vurgulandı. Prof. Dr. BEDELOĞLU, etkinliğin katılımcıların girişimcilik süreçlerine ilişkin bilgi edinmelerine, yeni bakış açıları kazanmalarına ve iş fikirlerini geliştirmelerine katkı sağlayacağını ifade etti.
Etkinlikte, Key of Change Kurucusu ve Teknogirişim İş Geliştirme Danışmanı Murat ÖZANLAR, gerçekleştirdiği detaylı interaktif sunumunda girişimcilik alanındaki bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Girişimcilerin sahip olması gereken özellikler başta olmak üzere; iş fikrinin geliştirilmesinden ticarileştirilmesine, iş kurma süreçlerinden sürdürülebilir bir iş modeli oluşturmaya kadar birçok konuya değinen ÖZANLAR, girişimcilik yolculuğunda izlenmesi gereken adımlar ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında yol gösterici bilgiler aktardı.
Katılımcıların ilgiyle takip ettiği etkinlik, Bursa Teknik Üniversitesi ve girişimcilik ekosistemi için oldukça geliştirici bir rol üstlendi.


